Kdo smo?

Kdo smo?

Dobrodošli na spletnem mestu skupine FMC Group.

Na uporabniku prijaznem spletnem mestu se nahaja popolna in pregledna ponudba storitev in rešitev posameznih podjetij, ki so del FMC Group. Našo ponudo, s svojim znanjem in bogatimi izkušnjami, oblikujejo vsa podjetja v skupini. Ker v svojem naboru rešitev in storitev ponujamo skoraj vse, kar posamezno podjetje na IT področju potrebuje, predstavljamo »vašo logično izbiro«.

Skupina FMC d.o.o. je kot holdinška družba poleg vodenja in usmerjanja podjetij skupine v celoti zadolžena za nudenje podpornih storitev vsem družbam FMC Group. Celotne resurse uporablja izključno za izvajanje teh nalog. Vsaka od navedenih družb deluje pod okriljem blagovne znamke FMC Group, vendar na trgu samostojno in v konkurenčnih razmerah.

FMC Group sestavljajo podjetja:

V FMC Group vključena podjetja zaokrožujemo celovito ponudbo IT storitev in rešitev ter hkrati delujemo samostojno. Predstavljamo enotno vstopno točko, ki vas bo popeljala v svet celovitih informacijskih storitev in rešitev, individualnega pristopa,  varnostnih rešitev ter zanesljivega vzdrževanja IT opreme.