Poslanstvo in vizija

Kakovosten razvoj znanj na področju vse obsežnejših informacijskih  tehnologij zahteva osredotočenost na posamezne dejavnosti. Skupino FMC sestavljajo smostojna podjetja in krovna družba – Skupina FMC Group d.o.o., FMC d.o.o.PRO Servis d.o.o., ISTORE-X d.o.o., F.M.C. Adria d.o.o. in TISOS d.o.o.

Glavni namen skupine FMC Group je omogočiti hčerinskim družbam, da se ukvarjajo izključno s svojim poslovanjem in ustvarjajo dodano vrednost. Skupina FMC Group sledi cilju, kako čim učinkoviteje zadovoljiti raznolike potrebe svojih strank. Znanje, razvoj, učinkovita organizacija, partnerska miselnost in cenovna učinkovitost so osnova za zadovoljne stranke in uspešno sodelovanje vseh podjetij v skupini. Ko gre za tehnološko in cenovno konkurenčnost, velja sedaj naš slogan »vaša logična izbira« prav za vsako podjetje v skupini.

  • Poslanstvo

Svoje poslanstvo vidimo v večanju konkurenčnosti naših strank na račun uporabe informacijskih tehnologij, ki jih ponujamo, ter ponudbo najboljšega razmerja cena/kakovost. Naše stranke, ki celovito IKT podporo pridobijo na enem mestu, se tako lahko v večji meri posvetijo le svojim osnovnim dejavnostim.

  • Vizija

Postati želimo najbolj učinkovita poslovna skupina na področju informacijskih tehnologij in ostalih naših dejavnosti. Težimo h kakovosti poslovanja, izdelkov in storitev in s tem k najboljšemu razmerju cena/kakovost. S tem želimo doseči dolgoročno zadovoljstvo strank, optimizacijo poslovanja, ekonomsko rast in sodelovanje z dobavitelji najvišjega svetovnega nivoja.